2020-09-02 08:04:08• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Csináljon valamilyen közös programot a párjával!

Napi horoszkóp szeptember 2-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Telihold van a Halak jegyében. Végre döntést érhet el egy régóta húzódó ügyben. Valaki, akitől nem is remélte volna, ma segítséget nyújthat önnek ebben. Ez azonban csak pillanatnyi sikerélményt jelent, mert még rengeteg a megoldandó feladat, ami mind ön előtt tornyosul.

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

Most koncentráljon a párkapcsolatára, mert a mai napon a kedvese meglepi valami új és jó dologgal. Legyen hálás érte, még ha csekélység is, mert ezzel fejezi ki a másik a szeretetét.

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ne fojtsa bele senkibe a szót, mert valamilyen fontos információhoz juthat, ha végighallgatja a másikat. Igaz, talán túl sok is a fecsegés, ami körülveszi, ezért jól teszi, ha megválogatja az embereket maga körül!

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A mai Halak-telihold miatt érzékenyebb ugyan a szokásosnál, de értékes felismerései lehetnek, sokat gazdagodhat az ön- és emberismerete. A párjával is nagyon egy hullámhosszra kerülnek, ami igazán romantikus estét ígér!

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ha üzleti tárgyalásra készül, a partnere elé ma kész elképzelésekkel lépjen, ne bízza a véletlenre a dolgot. Ma úgy hozza a sors, hogy önnek kell diktálnia a feltételeket. Bízzon magában, meg fogja állni a helyét!

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Egy váratlan találkozás, vagy üzenet nosztalgikus hangulatba ringathatja a mai napon, ezt felerősíti a Halak-telihold. Van valaki a múltjában, akire sokat gondol mostanában? Hívja fel végre!

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Felhőtlenség és jókedv kísérik a mai napon. Ha eddig kerülte is a szerencse, mára megfordul ez a tendencia. Végre olyasmik történnek önnel és a kedvesével is, amit sorsfordítónak érezhet. Vágjanak bele!

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A telihold víz-elemű jegyben jön létre, önnek nagyon kedvez ez az energia. Harmonikusan éli meg az érzéseit, minden finom árnyalatot észrevesz a másik viselkedésében, így most jól tud kapcsolódni a szeretteihez. Csináljon valamilyen közös programot a párjával!

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Szerelmi ügyekben jobb lenne, ha a meggondoltabb barátaira hallgatna. A kalandozás most nem jár sok sikerrel az ön számára. A társa karjaiban viszont nyugalomra lelhet.

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

A mai napra összejövetelt tervezhet a barátaival, vagy rokonaival. Biztos lehet abban, hogy ez remekül fog sikerülni. Ha új ismeretségre vágyik, akkor ne habozzon a nyakába venni a várost!

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A munkatársainak, de leginkább a főnökeinek kellene látniuk az igyekezetet önben, ha meg akarja tartani a pozícióját hosszú távon is. A nagy tervek csak akkor sikerülnek, ha jobban alkalmazkodik a többiekhez.

 


Halak: II. 19. - III. 20.

A Halak-telihold egy új szakasz kezdetét jelzi önnek: ha bántotta valami, vagy egy régi sérelem nem hagyta nyugodni, most sikerül magában lezárni a dolgot, így pedig nyitni is képes a jövő felé!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: